Joroisten Taiteovi Oy

Yrityksestä

Monella meistä on kotona, töissä tai jossain julkisessa tilassa oma lempipaikka, joka vetää meitä puoleensa. Harva meistä on kuitenkaan analysoinut, miksi?

Viihtyvyyteen liittyy keskeisesti se, mihin tilaa käytetään. Töissä meille on tärkeää saada tehtyä oma työ kunnolla. Se vaatii usein tiivistä keskittymistä omaan tekemiseen, mutta myös yhteistyötä. Julkisissa tiloissa olemme tavallaan osa yhteisöä, mutta samalla siellä tulisi kyetä keskittymään esim. kuuntelemiseen, keskittymiseen, leikkiin tai tehtäviin. Miellyttävä tila on yleensä visuaalisesti kiva, mutta sen viehätys perustuu kuitenkin pohjimmiltaan siihen, että se on toimiva käyttäjiensä kannalta.

Kehitämme ja valmistamme tilanjakotuotteita, joiden avulla tiloista tehdään ihmisten lempipaikkoja. Lupauksemme Create your own space –tarkoittaa sekä omaa henkilökohtaista tilaa että mahdollisuutta rakentaa muunneltavia tiloja. Joron valmistamien tilanjakotuotteiden avulla toteutetaan hyvin äänieristettyjä työpisteitä, tarpeen mukaan muuntuvia työtiloja ja isoista pienemmäksi tai päinvastoin muunneltavia ryhmätiloja.

Meille toiminnallisuus on ykkösasia, jota esteettisyys palvelee. Asetamme etusijalle käyttäjien tarpeet: vaaditaanko tilalta äänieristystä, yhteistä tekemistä, lyhyen tai pitkän aikavälin muunneltavuutta. Kun toiminnallisuuden vaatimukset on ratkaistu, mietitään, millaiset esteettiset ratkaisut tukevat toiminnallisuutta ja viihtyvyyttä. Oikeat värit, materiaalit ja struktuurit energisoivat, tekevät olon levolliseksi tai saavat tuntemaan olon turvalliseksi. Esteettisyys tarkoittaa myös pitkäikäisyyttä. Oikea materiaali on helppo puhdistaa ja huoltaa, jolloin se säilyy kauniina pitkään. Uskomme myös pitkään käyttöikään. Siksi esteettisyys tarkoittaa myös vaihdettavia kankaita tai seinämateriaaleja.

Haluamme olla edelläkävijöitä käyttäjälähtöisten tilanjakotuotteiden suunnittelijana ja valmistajana. Teemme yhteistyötä muiden saman alan ammattilaisten kanssa. Yhdistämällä osaamistamme, tuomme suunnittelijoille ja asiakkaillemme nopeammin parempia ratkaisuja. Lisäksi olemme erityisen kiinnostuneita siitä, mitä käyttäjät odottavat tiloiltaan? Miten niiden tulisi toimia, toimiakseen hyvin? Osaamisemme ja käyttäjien tarpeiden perusteella, tehtävänämme on suunnitella elementtejä, joita yhdistämällä suunnittelijat ja rakentajat voivat toteuttaa tuottavia, muunneltavia ja kestävän kehityksen mukaisia tiloja.