Joroisten Taiteovi Oy

Väliovet

Laadukas piilosaranoitu väliovi sulautuu huomaamattomasti ympäristöönsä ja viimeistelee huolella suunnitellun kodin.

JORO piilosaranoitu väliovi on suunniteltu osaksi kodin sisustusta, tukemaan taloon valittuja pintaratkaisuja ja toimimaan osaltaan yhtenä sisustuselementtinä. Materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja käyttömukavuutta sekä toimivuutta varmistamaan on valittu korkealuokkaisia painikkeita sekä heloja.

Ovet valmistetaan mittatilauksena asiakkaan kohteen ja toiveiden mukaisesti. Valikoimasta löytyy useita pintavaihtoehtoja sekä oviin sävytettyjä heloja. Piilosaranat mahdollistavat oven sulautumisen ympäristöönsä, sillä saranat jäävät täysin näkymättömiin kun ovi suljetaan.

Käyttömukavuutta lisää äänetön, pehmeästi sulkeutuva magneettilukko. Painikkeista löytyy viisi tyylikästä mallia mutta ovet on mahdollista tilata myös ilman painikkeita.

JORO väliovet ovat mdf-runkoisia massiiviovia. Ovien maksimikorkeus on 2800 mm ja maksimileveys 1300 mm, tätä leveämmissä aukoissa ovet voidaan toteuttaa pariovina. Väliovea on saatavilla myös äänieristysovena sekä kosteudenkestävänä väliovena esimerkiksi kylpyhuoneen oveksi, saunatiloihin ovea ei suositella.

Ovipaketti sisältää ovilehden, magneettilukon, piilosaranat, painikkeet sekä sivu- ja yläkarmit. Karmivaihtoehtoja on kaksi, tavalliset suorat karmit tai L-karmit.

Karmisyvyys on mahdollista sovittaa väliseinärakenteen mukaisesti vakiona 40-140 mm välille. Maalattujen ovien mukana toimitetaan mdf-karmit ja puuviilupintaisten ovien mukana massiivikarmit. Mikäli kohteeseen tarvitaan kynnys niin tämä toimitetaan aina massiivipuisena kestävyyden takaamiseksi.

Ovet ovat huultamattomia, joten asennus voidaan tehdä seinäpinnan kanssa samalle tasolle. Myös sisäänpäin aukeava ovi on mahdollista asentaa tasan esimerkiksi käytävän seinäpintaan nähden L-karmin avulla. L-karmi oven paksuus on aina vähintään 50 mm ja silloin ovi valmistetaan huullettuna.

Listaton asennus on mahdollista mikäli asennusaukko on suora ja mahdollinen tasoitus tehdään karmia vasten. Ovitoimituksen mukana ei tule vakiona peitelistoja tai kynnyksiä.
Mittatilausovien etuna on muokattavuus ja suunnittelijamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa. Mikäli vakiotuotteista ei löydy sopivaa ratkaisua niin erikoistuotteista löytyy muita vaihtoehtoja kuten yläkarmittomat ja PIVOT-ovet.

Kysy lisää sähköpostilla joro@joroistentaiteovi.fi

Väliovet yhdistävät ja jakavat tiloja toisistaan.

Kuvia - Väliovet
Viilu vaihtoehtomme

Etsitkö jotain muuta? Hyvänä vaihtoehtona tavallisille välioville ovat taitto-ovet sekä liukuovet.
Katso lisää tietoja ja kuvia taitto-ovista sekä liukuovista .

Projektimyyjä ja tekninen suunnittelija

Petri Boman
0400 849 705
joro@joroistentaiteovi.fi

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki siirto- ja taiteseinänsä Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.