Taitto-ovi on siro ja yksilöllinen ratkaisu pieniin tilanjako-ongelmiin

JORO taitto-ovi on taiteseinää kevyempi tilanjakaja kohteisiin, joissa ei vaadita äänieristävyyttä. Taitto-ovea voidaan käyttää esimerkiksi ruokailu- tai makuuhuoneen erottamiseen muusta tilasta. Se on myös toimiva ratkaisu sähkökaapin, varaston ja puku- tai vaatehuoneen ovena.

Taitto-ovessa on kaksi ovilehteä, jotka yhdistetään saranoiden toisiinsa. Ovi liukuu yläkiskon varassa auki ja lehdet taittuvat siististi seinää vasten. Tämän johdosta taitto-oven tarvitsema tila on noin puolet perinteisen välioven viemästä tilasta, jättäen kuitenkin vapaata kulkuaukkoa yhtä paljon. Taitto-ovi sopii myös hyvin aukkoihin, joihin ei ole mahdollista asentaa liukuovea tai halutaan nähdä vaatekaapin sisältö yhdellä silmäyksellä.

Puurunkoiset tuotteemme voi sävyttää vapaasti kaikilla NCS- ja RAL-värijärjestelmien sävyillä tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa eri valmistajien laminaateilla.

Taitto-ovi muuntuu käyttäjänsä näköiseksi

Taitto-ovi valmistetaan mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Se voidaan maalata, viiluttaa aitopuuviilulla tai pinnoittaa laminaatilla. Lisää ilmettä oveen saadaan peilien, lasien ja useiden kehysvaihtoehtojen avulla.

Taitto-ovi voidaan valmistaa aina 300 cm korkeuteen saakka. 2-lehtisellä taitto-ovella voidaan jakaa 240 cm leveä aukko, vastaavasti pariovi-mallisella taitto-ovella saadaan jaettua 480 cm leveä aukko. Taitto-ovi kiinnitetään yläkiskon avulla aukkoon ja lattiaan kiinnitetään alaohjain.

Taitto-ovi sähkökaapin tai välinevaraston ovena

Sähkökeskukset ja erilaiset varastotilat asettavat ovelle omat vaatimuksensa. Aukot voivat olla kooltaan hyvinkin suuria ja niihin pitää olla esteetön pääsy. Rakenteensa ansiosta taitto-ovi on omiaan tässä käyttötarkoituksessa, joko yläkiskon varassa liikkuvana tai sivusaranoituna. Suunnittelumme opastaa oikean tuotteen valinnassa aina käyttötarkoituksen mukaisesti.

Löydät lisää kuvia JORO-taitto-ovista täältä (Pinterest).

Tutustu taitto-oviimme tarkemmin esitteemme avulla!

Taitto-ovi on oikea ratkaisu kevyempään kodin tilanjakamiseen.

Tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavauus syntyvät järkevistä ratkaisuista. Tilojen jakaja voi olla parhaimmillaan katseenvangitsija ja näyttävä sisustuselementti. Lue sisustussuunnittelija Memmu Pitkäsen kommentit Joroisten Taiteovien tummansinisestä taitto-ovesta, joka asennettiin hänen taloonsa tulevaisuutta silmällä pitäen. Lue lisää täällä!

Etsitkö jotain muuta? Hyvänä vaihtoehtona taitto-oville ovat liukuovet. Katso lisää liukuovista täältä.

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki taitto-ovensa Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.

Joroisten Taiteovi Avainlippu

Ota yhteyttä

Profiilivaihtoehdot taitto-oviin

Välipuut ja peilit voidaan sijoittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä myyntiimme:

Asiakaspalvelu 04 249 371 joro@joroistentaiteovi.fi
Projektimyynti Petri Boman, 042 493 7280 joro@joroistentaiteovi.fi

Ota yhteyttä tekniseen suunnittelijaamme:

Petri Boman 042 493 7280 joro@joroistentaiteovi.fi

Tuotteitamme löydät myös Stark-ketjusta ja muista hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri Suomen.