Joroisten Taiteovi Oy

Taitto-ovet

Taitto-ovi on siro ja yksilöllinen ratkaisu pieniin tilanjako-ongelmiin

JORO taitto-ovi on taiteseinää kevyempi tilanjakaja kohteisiin, joissa ei vaadita äänieristävyyttä. Taitto-ovea voidaan käyttää esimerkiksi ruokailu- tai makuuhuoneen erottamiseen muusta tilasta. Se on myös toimiva ratkaisu sähkökaapin, varaston ja puku- tai vaatehuoneen ovena.

Taitto-ovessa on kaksi ovilehteä, jotka yhdistetään saranoiden toisiinsa. Ovi liukuu yläkiskon varassa auki ja lehdet taittuvat siististi seinää vasten. Tämän johdosta taitto-oven tarvitsema tila on noin puolet perinteisen välioven viemästä tilasta, jättäen kuitenkin vapaata kulkuaukkoa yhtä paljon. Taitto-ovi sopii myös hyvin aukkoihin, joihin ei ole mahdollista asentaa liukuovea tai halutaan nähdä vaatekaapin sisältö yhdellä silmäyksellä.

Taitto-ovi muuntuu käyttäjänsä näköiseksi

Taitto-ovi valmistetaan mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Se voidaan maalata, viiluttaa aitopuuviilulla tai pinnoittaa laminaatilla. Lisää ilmettä oveen saadaan peilien, lasien ja useiden kehysvaihtoehtojen avulla.

Taitto-ovi voidaan valmistaa aina 300 cm korkeuteen saakka. 2-lehtisellä taitto-ovella voidaan jakaa 240 cm leveä aukko, vastaavasti pariovi-mallisella taitto-ovella saadaan jaettua 480 cm leveä aukko. Taitto-ovi kiinnitetään yläkiskon avulla aukkoon ja lattiaan kiinnitetään alaohjain.

Taitto-ovi sähkökaapin tai välinevaraston ovena

Sähkökeskukset ja erilaiset varastotilat asettavat ovelle omat vaatimuksensa. Aukot voivat olla kooltaan hyvinkin suuria ja niihin pitää olla esteetön pääsy. Rakenteensa ansiosta taitto-ovi on omiaan tässä käyttötarkoituksessa, joko yläkiskon varassa liikkuvana tai sivusaranoituna. Suunnittelumme opastaa oikean tuotteen valinnassa aina käyttötarkoituksen mukaisesti.

Löydät lisää kuvia JORO-taitto-ovista täältä (Pinterest).

Tutustu taitto-oviimme tarkemmin esitteemme avulla!

Tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavauus syntyvät järkevistä ratkaisuista. Tilojen jakaja voi olla parhaimmillaan katseenvangitsija ja näyttävä sisustuselementti. Lue sisustussuunnittelija Memmu Pitkäsen kommentit Joroisten Taiteovien tummansinisestä taitto-ovesta, joka asennettiin hänen taloonsa tulevaisuutta silmällä pitäen. Lue lisää täällä!

Taitto-ovi on oikea ratkaisu kevyempään kodin tilanjakamiseen.

Rakentajan Sarokas Oy
Polttolaitoksenkatu 17
20380 Turku

Artic Store Rovaniemi
Lampelankatu 31 A
96320 Rovaniemi

Kaihdin ja Markiisi Lahti
Rautatienkatu 18
15110 Lahti

K-Rauta Riihimäki
Konepajankatu 1
11710 Riihimäki

Artic Store Jyväskylä
Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

Profiilivaihtoehdot taitto-oviin
Viilu vaihtoehtomme
Lasi vaihtoehtomme

Etsitkö jotain muuta? Hyvänä vaihtoehtona taitto-oville ovat liukuovet. Katso lisää liukuovista täältä.

Projektimyyjä ja tekninen suunnittelija

Petri Boman
0400 849 705
joro@joroistentaiteovi.fi

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki siirto- ja taiteseinänsä Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.