Joroisten Taiteovi Oy

Taiteovet

Taiteovet sopivat kotiin ja julkiseen tilaan

Taiteovet sopivat hyvin tilaan, jossa halutaan säästää avatun välioven viemä tila. Taiteovia käytetään esimerkiksi vaate- ja pukuhuoneiden sekä välieteisten ovina. Taiteovi soveltuu myös tilanjakajaksi sen keveyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

JORO-taiteovet mahdollistavat jokaisen neliön tehokkaan käytön. Kun tilassa olevat vaatteet tai muut tavarat saadaan piiloon oven taakse, tila näyttää siistiltä ja levolliselta. Taiteoven yläkiskoon sisäänrakennettu lukitus varmistaa ovien pysymisen tiukasti kiinni tai auki. Taiteovi liikkuu hyvin kevyesti; sekä lapsi että vanhus saa oven helposti auki ja kiinni.

JORO-taiteovi valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan antamien mittojen mukaan. Eri mallien, pintamateriaalien, lasi- ja puupeilien sekä värien yhdisteleminen antaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilölliseen sisustamiseen.

JORO-tuplataiteovi on kaksinkertainen ylä- ja alalaahuksin varustettu taiteovi, jonka ääneneristyskyky on 32 dB.

Lisää kuvia JORO-taiteovista löydät tästä linkistä (Pinterest).

Taiteovien tekniset piirrustukset
Viilu vaihtoehtomme
Polystyreeni vaihtoehtomme

Etsitkö pehmeämpää vaihtoehtoa? Katso keinonahkaiset- ja huopaiset vaihtoehtomme täältä.

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki siirto- ja taiteseinänsä Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.