Turun messukeskuksessa parhaillaan käynnissä olevat Rakenna & Sisusta-messut tarjoavat kaikille sisustamisesta, rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille laajan kattauksen erilaisista vaihtoehdoista tämän päivän trendien mukaisesti.
Tänä vuonna ekologisuus ja luonnonmukaisuus näkyvät messuilla. Koteihin halutaan lämpöä, luontoa ja tunnelmaa ja tätä kaikkea messuilla on tarjolla. Ekologisuus ja luonnonvarojen säästäminen korostuvat myös tuotteiden pitkällä käyttöiällä eli messutarjonnasta löytyy laadukkaita ja pitkäikäisiä vaihtoehtoja.
Messuilla on paikalla alansa ammattilaiset joten nyt on hyvä hetki saada asiantuntevaa opastusta oman kodin valintoihin.
Meidät löydät Sarokkaan osastolta A35. Esittelemme taitto-ovimalliston uusimman tuotteen, joka on kehitelty asiakkaiden toiveiden pohjalta. Puurunkoinen, sirolla mustalla ristikolla varustettu lasiovi tuo sisustukseen särmää ja tyylikkyyttä. Ovet valmistamme mittatilauksena omalla tehtaalla joten tarvittaessa ovea voidaan muokata asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ota mukaan oviaukon mitat tai pohjakuva niin katsotaan yhdessä arjen kannalta toimivin ratkaisu juuri sinun kotiisi.