Joroisten Taiteovi Oy

Liukuovet

Unohda tiellä olevat väliovet – liukuovella lisää käyttöneliöitä

Katso liukuovipaketit

JORO tilanjakoliukuovilla voidaan jakaa tai yhdistää tiloja, peittää näkymiä sekä korvata perinteiset väliovet.

Tilanjakoliukuovi on kaksipuoleinen seinä- tai kattokiinnityksellä toimiva, yläkantoinen liukuovi. Vankan ja varmakäyttöisyyden takaa minimissään 32 mm:n mdf-rakenne yhdistettynä laadukkaisiin liukukiskojärjestelmiin. Tuotteemme valmistetaan alusta alkaen omalla tehtaallamme ja näin pystymme muokkaamaan ovesta juuri asiakkaan tarpeen mukaisen. Toivommekin, että meidät Jorolaiset otetaan mukaan jo suunnitteluvaiheessa.

Tilanjakoliukuovi voi samalla toimia sisustuselementtinä ja korostaa kodin tai julkisen tilan tyyliä esimerkiksi lasien, printtikuvien, laminaattien ja petsausten avulla. Toisaalta se voi olla hyvin pelkistetty ja ajaton toimiakseen rauhallisena taustana muulle sisustukselle.

Tilanjakoliukuovia voidaan toteuttaa kahdella tavalla: ovi voi liukua vapaan seinäpinnan päällä tai se voidaan integroida seinän sisälle liukuvaksi. Sisäänrakennetulle liukuovelle tehdään kotelointi joko purkamalla vanhaa seinäpintaa tai rakentamalla huomaamaton kotelo olemassa olevan seinän päälle.

Sulavaliikkeisen liukuoven takaa korkealaatuinen mekanismi

Tilanjakoliukuoven kiskomekanismi voi olla huomaamaton peitelevyllinen peruskisko, trendikäs pintakisko tai rouhea helakisko. Kiskoihin on saatavilla hidastimia ja niitä voidaan maalata RAL-värikartan sävyillä.

Joroisten liukuovista löydät lisää kuvia täältä (Pinterest).

Tutustu liukuoviin tarkemmin tällä esitteellä!

Valmistamme kaikki liukuovet mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Artic Store Rovaniemi
Lampelankatu 31 A
96320 Rovaniemi

K-Rauta Riihimäki
Konepajankatu 1
11710 Riihimäki

Etsitkö jotain muuta? Hyvänä vaihtoehtona liukuoville ovat taitto-ovet. Katso lisää taitto-ovista täältä.

Projektimyyjä ja tekninen suunnittelija

Petri Boman
0400 849 705
joro@joroistentaiteovi.fi

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki siirto- ja taiteseinänsä Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.