Taitto-ovi on siro ja yksilöllinen ratkaisu pieniin tilanjako-ongelmiin

JORO taitto-ovi on taiteseinää kevyempi tilanjakaja kohteisiin, joissa ei vaadita äänieristävyyttä. Taitto-ovea voidaan käyttää esimerkiksi ruokailu- tai makuuhuoneen erottamiseen muusta tilasta. Se on myös toimiva ratkaisu sähkökaapin, varaston ja puku- tai vaatehuoneen ovena.

Taitto-ovessa on kaksi ovilehteä, jotka yhdistetään saranoiden toisiinsa. Ovi liukuu yläkiskon varassa auki ja lehdet taittuvat siististi seinää vasten. Tämän johdosta taitto-oven tarvitsema tila on noin puolet perinteisen välioven viemästä tilasta, jättäen kuitenkin vapaata kulkuaukkoa yhtä paljon. Taitto-ovi sopii myös hyvin aukkoihin, joihin ei ole mahdollista asentaa liukuovea tai halutaan nähdä vaatekaapin sisältö yhdellä silmäyksellä.

Puurunkoiset tuotteemme voi sävyttää vapaasti kaikilla NCS- ja RAL-värijärjestelmien sävyillä tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa eri valmistajien laminaateilla.

Taitto-ovi muuntuu käyttäjänsä näköiseksi

Taitto-ovi valmistetaan mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Se voidaan maalata, viiluttaa aitopuuviilulla tai pinnoittaa laminaatilla. Lisää ilmettä oveen saadaan peilien, lasien ja useiden kehysvaihtoehtojen avulla.

Taitto-ovi voidaan valmistaa aina 300 cm korkeuteen saakka. 2-lehtisellä taitto-ovella voidaan jakaa 240 cm leveä aukko, vastaavasti pariovi-mallisella taitto-ovella saadaan jaettua 480 cm leveä aukko. Taitto-ovi kiinnitetään yläkiskon avulla aukkoon ja lattiaan kiinnitetään alaohjain.

Taitto-ovi sähkökaapin tai välinevaraston ovena

Sähkökeskukset ja erilaiset varastotilat asettavat ovelle omat vaatimuksensa. Aukot voivat olla kooltaan hyvinkin suuria ja niihin pitää olla esteetön pääsy. Rakenteensa ansiosta taitto-ovi on omiaan tässä käyttötarkoituksessa, joko yläkiskon varassa liikkuvana tai sivusaranoituna. Suunnittelumme opastaa oikean tuotteen valinnassa aina käyttötarkoituksen mukaisesti.

Löydät lisää kuvia JORO-taitto-ovista täältä (Pinterest).

Tutustu taitto-oviimme tarkemmin esitteemme avulla!

Joroisten-taiteovi-taitto-ovi

Taitto-ovi on oikea ratkaisu kevyempään kodin tilanjakamiseen.

JORO Taitto-ovi lasiruudulla

Ikkunaruutuinen taitto-ovi päästää sopivasti valoa siirtymään tilasta toiseen.

joroistentaiteovi-taitto-ovi

Taitto-ovet ovat kevyitä avata ja sulkea.

JORO Taitto-ovi värilasilla

JORO taitto-ovien lasiruudut voi myös tilata värjättyinä.

ovikuva2-edit

Taitto-ovi on tehokas vaihtoehto tiloihin, joihin muut ratkaisut eivät sovi.

Taitto-ovi_Joro

Tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavauus syntyvät järkevistä ratkaisuista. Tilojen jakaja voi olla parhaimmillaan katseenvangitsija ja näyttävä sisustuselementti. Lue sisustussuunnittelija Memmu Pitkäsen kommentit Joroisten Taiteovien tummansinisestä taitto-ovesta, joka asennettiin hänen taloonsa tulevaisuutta silmällä pitäen. Lue lisää täällä!

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki taitto-ovensa Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.

Joroisten Taiteovi Avainlippu

Ota yhteyttä

Profiilivaihtoehdot taitto-oviin

taitto-ovet-edit

Välipuut ja peilit voidaan sijoittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä myyntiimme:

Asiakaspalvelu 04 249 371 [email protected]
Projektimyynti Petri Boman, 042 493 7280 [email protected]

Ota yhteyttä tekniseen suunnittelijaamme:

Petri Boman 042 493 7280 [email protected]

Tuotteitamme löydät myös Stark-ketjusta ja muista hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri Suomen.