Siirtoseinä korvaa perinteisen seinäajattelun – muuta tilaa tarpeiden mukaan

Siirtoseinä on kiinteiden seinien haastaja. Äänieristetyt, helposti liikuteltavat ja yhdisteltävät elementit mullistavat tilojen muokkauksen. Kun suunnittelet muokattavia tiloja, ota meidät mukaan heti suunnitteluvaiheessa. Kokemuksemme avulla osaamme kertoa, millaisen ylärakenteet, elementtien koot ja siirto/taiteseinäratkaisut kannattaa valita. Joron valikoimista löytyy useita eri ratkaisuja niin äänieristyksen kuin pintojenkin suhteen

Siirtoseinillä toteutettu tila on äärimmäisen kustannustehokas. Esim. toimistoja, koteja, julkisia tiloja joudutaan remontoimaan säännöllisin väliajoin siksi, että tilantarpeet muuttuvat toiminnan muuttuessa. Normaali käytäntö on tehdä iso remontti ja repiä pois väliseinät. Siirtoseinillä tilat muuttuvat tarvittaessa nopeasti, vaikka muutamassa minuutissa, jos muita huonekaluja ei tarvitse siirtää pois edestä.

.

Puurunkoiset tuotteemme voi sävyttää vapaasti kaikilla NCS- ja RAL-värijärjestelmien sävyillä tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa Lore- tai IKI-laminaatilla.

Lisää kuvia JORO-siirto- sekä -taiteseinistä löydät tästä linkistä (Pinterest).

Joroisten Taiteovi Siirtoseinä

Valmistamme kaikki siirtoseinät räätälintyönä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Siirtoseinien pinnoitusvalinnassa on mahdollista käyttää luovuutta.

Joroisten-taiteovi-siirtoseina

Siirtoseinillä voi mainiosti jakaa laajan tilan useampaan osastoon. Elementtien äänieristys on korkeatasoinen, jolloin vierushuoneen melu ei kuulu toiseen tilaan.

Joroisten Taiteovi Lasitaiteseinä

Siirtoseinät sopivat suuriin ja pieniin tiloihin. Kiskoripusteisena elementit liikkuvat helposti. Siirtoseinän elementit on mahdollista tehdä lasiaukoilla.

radisson-edit

Siirtoseinästä saa tilanjakajan lisäksi räväkän sisustuselementin halutessaan.

Siirtoseinien varastointi

siirtoseinat_varastointi-edit

JORO-siirtoseinät voidaan varastoida yhden tai useamman pyörästön avulla. Tämä mahdollistaa elementtien siirtämisen kokonaan pois pääkiskolinjalta ja varastoimisen syvennykseen. Kun elementtejä on paljon, voidaan varastointinippuja rakentaa useampia, jolloin säilytys on tarvittaessa huomaamatonta ja tehokasta.

Siirtoseinien tekniset piirrustukset

siirtojataiteseinat_teknkuva-edit

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki siirto- ja taiteseinänsä Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.

Joroisten Taiteovi Avainlippu

Ota yhteyttä siirtoseinien projektimyyntiimme:

Petri Boman 042 493 7280 petri@joroistentaiteovi.fi

Ota yhteyttä tekniseen suunnittelijaamme:

Petri Boman 042 493 7280 petri@joroistentaiteovi.fi

Tuotteitamme löydät myös Stark-ketjusta ja muista hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri Suomen..