Paljeovet tekevät suurten tilojen jakamisen ja äänieristyksen helpoksi

Paljeovi valmistetaan pehmeästä materiaalista, jonka ansiosta se vaimentaa  ja eristää ääntä. Se on turvallinen ratkaisu pehmeän ja joustavan pintansa vuoksi tiloihin joissa on lapsia tai liikutaan paljon. Tämän vuoksi paljeovia käytetään usein kouluissa, päiväkodeissa, liikuntahalleissa ja muissa julkisissa tiloissa. Paljeovi sopii mainiosti myös kotiin. Paljeovella tila voidaan muuttaa nopeasti pienestä suureksi tai vastaavasti takaisin alkuperäiseen kokoonsa.

Paljeoven pintamateriaaliksi voidaan valita perinteinen keinonahka tai lämmin luonnonmateriaali huopa. JORO-paljeovien runko on kotimaista vaneria ja saksimekanismit valmistetaan erikoisteräksestä. Paljeovi voidaan valmistaa joko 1-osaisena tai 2-osaisena ja ne voidaan tarvittaessa asentaa keskenään 90°-asteen kulmaan.

Paljeovi ripustetaan teräskiskoon kuulalaakeripyörästöjensä varassa, mikä takaa kevyen, helpon ja huomaamattoman tilanjakamisen. Niputettuna paljeovi tarvitsee tilaa n. 15% aukon leveydestä. JORO-paljeovien vakiovarusteena ovat lankavetimet ja joko sulkumagneetti tai vääntönuppisalpa. Lisävarusteena oveen on mahdollista asentaa Abloy-lukko.

Paljeovet jaetaan äänieristävyytensä perusteella kahteen luokkaan: PO – ei äänieristystä sekä  PO 30 – äänieristys 32 dB:iin.

Paljeovet verhotaan joko keinonahalla tai huovalla. Kysy värivaihtoehtoja myynnistämme!

Lisäkuvia JORO-paljeovista löydät tästä linkistä (Pinterest).

joroisten-taiteovi-paljeovi-1

Paljeoviemme runko on kotimaista puuta ja palkeet kestävää keinonahkaa, synteettistä tai aitoa villahuopaa. Laajan värikartan ansiosta jokaiselle kohteelle löydetään paras sisustuksellinen ratkaisu.

JORO Paljeovi päiväkoti

Paljeovi sopii erinomaisesti esimerkiksi päiväkoteihin rajaamaan tilaa kahteen eri lohkoon.

joroisten-taiteovi-paljeovi

Paljeovi on turvallinen turvallinen ratkaisu pehmeän ja joustavan pintansa vuoksi tiloihin, joissa on lapsia tai liikutaan paljon.

JORO Paljeovi pitkä tila

Paljeovet sopivat eritoten pitkiin huoneisiin tilanjakajiksi.

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki paljeovensa Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.

Joroisten Taiteovi Avainlippu

Ota yhteyttä

Paljeovien tekniset piirrustukset

paljeovi_teknpiir-edit

Ota yhteyttä myyntiimme:

Asiakaspalvelu 04 249 371  [email protected]
Projektimyynti Petri Boman, 042 493 7280 [email protected]

Ota yhteyttä tekniseen suunnittelijaamme:

Petri Boman 042 493 7280 [email protected]

Tuotteitamme löydät myös Stark-ketjusta ja muista hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri Suomen..