Unohda tiellä olevat väliovet – liukuovella lisää käyttöneliöitä

Tilanjakoliukuovia voidaan toteuttaa kahdella tavalla: rakentamalla liukuovelle seinän sisään rakennettava liukuovimekanismi tai seinän pinnassa liukuva ovi.  Sisäänrakennettu liukuovi voidaan tehdä purkamalla vanhan seinän levyt rakentamalla kotelointi olemassa olevan seinän pintaan. Seinän pinnassa liukuva ovi vaatii ”tyhjää” seinäpinta-alaa. Molemmat ratkaisut säästävät avoinna olevan oven verran tilaa huoneesta. Lisäksi liukuovi sopii erinomaisesti tiloihin, joihin halutaan  pelkistetty ja huomaamaton tilanjakoratkaisu.Toisaalta liukuovi voi olla myös sisutuselementti; se voidaan maalata millä tahansa värillä, petsata, vahata, valkolakata tai siihen voidaan valita laminaatti- tai aitopuuviilupinta. Näyttävimmät ratkaisut saadaan aikaan printtipinnoilla.  JORO liukuovien runko on kestävää ja helppohoitoista mdf-levyä. Liukuovessa voi olla myös lasia. Lasiosat toteutetaan joko aidolla lasilla tai polystyreenillä.

Asennus hoituu helposti: liukuovielementin mukana toimitetaan kuulalaakeripyörästö, alaohjain sekä kisko peitelautoineen. Peitelaudan pinnan voi valita valkoisena tai eloksoidun alumiinin värisenä. Asennuspakettiin kuuluvan asennusohjeen lisäksi me Jorolaiset olemme tarvittaessa apunasi.

Puurunkoiset tuotteemme voi sävyttää vapaasti kaikilla NCS- ja RAL-värijärjestelmien sävyillä tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa Lore- tai IKI-laminaatilla.

Joroisten liukuovista löydät lisää kuvia täältä (Pinterest).

JORO Liukuovi

Valmistamme kaikki liukuovet mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Joroisten-taiteovi-liukuovi

Valkoinen liukuovi on klassinen vaihtoehto tilanjakamiseen.

JORO Liukuovi kolme ikkuna-aukkoa

Liukuoviin voidaan tehdä erilaisia lasipintoja aidolla lasilla tai polystyreenillä.

JORO Liukuovi sävytetty

Liukuoviin voidaan tehdä erilaisia urituksia.

Meidän tuotteillemme myönnetty Avainlippu on merkki siitä, että vaalimme tuotannossamme suomalaista työtä ja suomalaisia raaka-aineita. Joroisten Taiteovi valmistaa kaikki liukuovensa Savossa käyttäen suomalaista puuta ja suomalaisia raaka-aineita.

Joroisten Taiteovi Avainlippu

Liukuovien profiilivaihtoehdot

liukuovet_teknpiir_profiilit-edit

Välipuut ja peilit voidaan sijoittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä myyntiimme:

Asiakaspalvelu 04 249 371  [email protected]
Projektimyynti Petri Boman, 042 493 7280 [email protected]

Ota yhteyttä tekniseen suunnittelijaamme:

Petri Boman 042 493 7280 [email protected]

Tuotteitamme löydät myös Stark-ketjusta ja muista hyvin varustelluista rautakaupoista ympäri Suomen.